SAS Eurobonus

SAS Eurobonus vandt i sidste måned en Frequent Traveler Awardi katagorien Best Redemption Ability. SAS vandt også en Frequent Traveler Award sidste år men der var det for bedste loyalitets kreditkort.

SAS fokuserer også en del på Eurobonus, hvilket er fuldt ud forståeligt da det er med til holde på især de kunder der rejser mest.

Sidste år ændrede SAS betingelserne for at blive opgraderet til Eurobonus Sølv og Guld medlem sådan at det var nemmere at få højere status, også selvom man rejser på Economy billetter. 20 enkeltrejser og så er du sølv medlem, eller 40 enkeltrejser så er du guldmedlem.

Som eks. giver en tur mellem København – Aalborg 150 points på den billigste billet. Hvis man kun rejser på den strækning og på de billigste billetter ville det kræve 367 enkelt flyrejser for at blive Guld medlem, og nu kan det som nævnt klares med blot 40 flyrejser.

Især guld status er eftertragtet da det giver en stor mængde fordele.
Star Alliance Gold/Business check in, Gratis lounge edging, Ekstra baggage, Fast track i security og meget andet.

Derudover har man gjort det billigere at købe bonusbilletter. Tidligere skulle man både betale skatter, afgifter og brændstofstillæg udover sine hårdt optjente Eurobonus point, men brændstofstillægget er blevet droppet på bonusbilletter hvilket har gjort det ekstra attraktivt at tage en bonus rejse.

SAS kører desuden hver måned tilbud på bonusrejser. F.eks. kan man her til sommer rejse i Skandinavien for kun 6000 point (3000 for børn) + skatter og afgifter.

F.eks. København – Svalbard (Longyearbyen) via Oslo 15/6 -20/6 for kun 6000 Eurobonus points og 491 kr. Skulle samme billet købes uden point ville den koste 2996 kr.

Har man ikke så mange point kan man muntre sig i SAS Eurobonus shoppen. Her er der både mulighed for at bruge point og optjene point. F.eks. kan du bruge dine point på bagagemærker, ure, kufferter og meget andet. Og du kan optjene point ved at handle hos en masse internetbutikker der er tilknyttet. Lige i øjeblikket kan du f.eks. få 739 eurobonus point når du køber en iPad fra Apple Store.

Der er også mange andre steder du kan optjene Eurobonus point. F.eks. hos Radisson Blu, Hilton, Best Western, Scandic, First hotels, Avis, Hertz, Sixt, Apollo, tax-free.dk o.s.v.

Men en nem måde at tjene en god slat point er ved at få et SAS Mastercard og/eller SAS Diners Club card. Så tjener du Eurobonus point hvergang du handler, køber flybilletter o.s.v. (kontanthævninger undtaget)

SAS Mastercard giver 10 point for hver 100 kr. du bruger på kortet og Diners Club giver 15 point for hver 100 kr. du bruger på kortet.

Eurobonus Guld medlemmer betaler ikke årsgebyr for SAS Mastercard og SAS Diners Club. Andre medlemmer skal betale fra 195-495 pr. år for kortet alt efter hvilket kort de vælger.

Betalingskortet fungerer samtidig som dit Eurobonus medlemskort, så på den måde husker man også altid at have det med sig på rejsen.

2 comments for “SAS Eurobonus

 1. Niels Vinding
  21. maj 2011 at 23:26

  Hej Kristian,

  Tak for et oplysende og fortalende indlæg.

  Et spørgsmål om opkvalificering til klasser. Når der står enkeltrejser, er det så enkelte flyvninger eller er det ture der er bestilt enkeltvis? Tur-retur til Bruxelles, giver det mig en eller to ture? Eller ingen?

  Mange hilsner, Niels

 2. Kristian Ørmen
  21. maj 2011 at 23:31

  Hej Niels.

  Det er enkelte flyvninger. Tur-retur til Bruxelles giver 2 ture uanset hvordan billetten er købt sålænge det er med SAS og ikke med f.eks. Brussels Airlines. Flyver du Aalborg-Bruxelles via København med SAS giver en retur 4 “ture”.

  Mangler man kun et par ture kan frokost i Aalborg anbefales :) Det er guld-kortet værd. Du kan logge ind på SAS eurobonus websiderne og ude til højre på din oversigt kan du se antallet af kvalificerende enkeltrejser du har fløjet med SAS.

  Mvh
  Kristian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>