10% rabat på hoteller

Hotels.com har i øjeblikket tilbud hvor du kan spare 10% på størstedelen af deres hoteller. Dette vel og mærke oven i deres vinterudsalg hvor man i forvejen sparer op til 40% på udvalgte hoteller!

Når du når til bestillingssiden skal du blot anvende rabatkoden: HCmUSN

Vilkår og betingelser for rabatkode:

1.Denne rabatkode (eller kupon) kan anvendes til at reservere et forudbetalt hotel med lavprisgaranti (eksklusive reservationer for nogen af hotellerne Hilton Hotels, Waldorf Astoria, Conrad Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites, Hilton Garden Inn, Hampton, Homewood Suites, Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, Ibis, Adagio, All Seasons, Orbis Hotels, Radisson Blu, Park Inn, Regent, Country Inn & Suites, Radisson Edwardian, Park Plaza, art’otel, Shangri-la hotels, Four Seasons, Carlson, Kimpton, JDV, Nobel House, Fairmont, Marriott, Courtyard by Marriott , Residence Inn by Marriott, Fairfield Inn & Suites by Marriott, Marriott Conference Centers, TownePlace Suites, SpringHill Suites, Marriott Vacation Club, The Ritz-Carlton), hos Hotels.com. 2. Disse kuponer giver dig ret til 10% rabat på dine samlede reservationsomkostninger (ekskl. skatter, afgifter eller moms). 3. Gyldige hotelreservationer mellem 00.01 den 15. november 2010 og 23.59 den 28. november 2010 for overnatninger mellem 15. november 2010 og 31. marts 2011. 4. Brug af kuponer er underlagt yderligere vilkår og betingelser. Se http://www.hotels.dk/ angående flere oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>