SAS åbner rute til Shanghai

SAS genåbner næste vinter ruten til Shanghai, med 5 afgange om ugen. Ruten vil blive fløjer med Airbus 340, med 245 sæder, hvoraf de 46 er på Business class.

Genåbningen af ruten er en del af en større ekspansion. Ruten mellem Oslo og New York genåbnes allerede til foråret og er SAS’ eneste interkontinentale rute fra Norge. Derudover åbnes nye ruter fra Oslo til München, Palma og Split, samt fra Stockholm til Venedig.

På Danish Travel Awards for kort tid siden blev SAS kåret til bedste indenrigs og bedste charter selskab, så man må sige at SAS har god vind i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>