London City

British Airways annoncerede for lidt tid siden at de ville starte en ny rute mellem København og London City. Ruten vil blive fløjet med et nyt Embraer E170 fly fra BA CityFlyer . For at få så gode afgangstider som muligt vil flyet komme til at stå parkeret i CPH i ca. 5 timer hver dag, samt om natten. SAS har tidligere fløjet på ruten, men siden hen har Cimber Sterling overtaget den. Cimber Sterling har dog valgt at trække sig nu hvor British Airways har annonceret at de starter op og vil i stedet benytte flyet til flere afgange på dansk indenrigs. Efter Cimber Sterling har valgt at trække sig fra ruten har British Airways udskudt starten med 1 uge til efter Cimber er stoppet. På den måde opnår de nemlig rabat i Københavns Lufthavn fordi ruten ikke er trafikeret i forvejen når de starter.

Med den nye rute har British Airways i alt 7 afgange mellem København og London. British Airways har desuden et franchise samarbejde med Sun-Air i Jylland hvilket betyder at British Airways har 9 ruter fra Jylland af. Blandt andet til London City og Manchester.

Ruterne fra Københavns Lufthavn til London er en af dem med mest konkurrence. British Airways flyver til Heathrow og City, SAS flyver til Heathrow, Norwegian flyver til Gatwick og Easyjet flyver Gatwick og Stanstead. Cimber Sterling fløj tidligere til Gatwick, skiftede så til City og har nu så droppet London helt fra København, men flyver stadig til London fra Billund.

1 comment for “London City

  1. Alexander
    13. oktober 2014 at 19:14

    Fantastisk! En storbytur til London er altid en fantastisk ting og det er bare nemmere med fly – især nu, hvor enlangsfærgen er stoppet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>