Flyv indenrigs fra alle terminaler i CPH

De fleste gange jeg skal ud og flyve er det udenrigs og ofte kun med håndbagage. Jeg printer boarding kortet ud derhjemme og går derfor direkte fra metroen igennem terminal 3 og op til det centrale sikkerhedscheck for terminal 2 og 3.

Her i fredags da jeg skulle til jylland tog jeg metroen ud til lufthavnen ligesom jeg har gjort så mange gange før. Men jeg skulle jo flyve indenrigs og dermed ned til Terminal 1, men først skulle jeg lige hæve nogle kontanter så jeg gik ned til Nordea  automaten i Terminal 3 og derefter tilbage til Metro stationen hvorfra CPH terminal bussen kører. Så med bussen ned til Terminal 1 og igennem det meget lille sikkerhedscheck der er der og så finder jeg så ud af at min indenrigs fly afgår fra gate A22 og så starter den store vandretur mere eller mindre halvvejs tilbage til terminal 2 & 3.

Da der jo i CPH er direkte gennemgang mellem alle terminaler, irriterede det mig lidt at jeg var nødt til at skulle helt ned til Terminal 1 for at komme igennem security, så i går skrev jeg en mail til CPH og forhørte mig om det er tilladt at gå igennem security i Terminal 2 & 3 med et boarding kort til indenrigs og så gå ned til min indenrigsgate “airside”.

Og det er hermed bekræftet. Det er tilladt, så for alle indenrigsrejsende der kun har håndbagage kan jeg hermed anbefale at droppe bussen og gå direkte til security igennem Terminal 3.

Har du ikke allerede boarding kort, kan check ind automaterne oppe ved metroen anvendes til Norwegian flyvninger. Umiddelbart vil jeg gå ud fra at SAS automaterne i Terminal 3 kan anvendes til SAS, Cimber og Wings of Bornholm flyvninger, det har jeg dog ikke testet endnu.

Har man bagage der skal checkes ind, er man dog desværre stadig nødt til at finde vej ned til Terminal 1.

1 comment for “Flyv indenrigs fra alle terminaler i CPH

  1. ChristianH
    6. juni 2012 at 13:31

    Tak. Rart at vide. Lige den info jeg ledte efter, da jeg var i tvivl om terminal for Norwegian indendrigsflyvninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>